Tilmeld dig i dag

Driving IT er IDA IT's store årlige 4-spors konference, hvor alt det vigtige og fremadrettede om IT tages op på en dag. Hold øje med siden her - vi opdaterer den løbende.

Se priser

Driving IT 2022

4. nov. 2022

København

Tid og sted

  • 4. november 2022
  • IDA Conference

Når du er medlem af IDA, så kan du købe adgang til konferencen for en særlig pris. Hvis du ikke er medlem af IDA, skal du oprette en brugerprofil via Mit IDA, for at kunne tilmelde dig.

Opret brugerprofil her.

Priser

Medlem af IDA

Særlig medlemspris

450 kr.


Ikke medlem af IDA

Bliv medlem allerede i dag

Bliv medlem

750 kr.


Firmamedlem

Bliv firmamedlem

Læs mere om firmamedlemskab

450 kr.


Medlem af arrangør

Se medarrangører

450 kr.


Ledig

450 kr.


Seniormedlem

450 kr.


Studiemedlem af IDA

Deltag gratis

0 kr.


Ikke studiemedlem af IDA

Bliv studiemedlem i dag

0 kr.

Noshow gebyr

Det er gratis for studerende at deltage, men du skal melde afbud, hvis du ikke deltager alligevel. Ellers vil der være et no-show gebyr på 250 kr.

Personoplysninger

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister: Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten

Er du ikke medlem af IDA?

Du behøver ikke være medlem af IDA for at kunne deltage til Driving IT, men vidste du, at du kan blive en del af et fælleskab med mere end 130.000 medlemmer? Når du er medlem kan du få adgang til et hav af fordele - faglige og sociale arrangementer, netværk, karriererådgivning og kontakte fordele. 

Læs mere om IDA Medlemskab og hvordan du melder dig ind i foreningen.