Anne Thyme Nørregaard & Stein Erik Skotkjerra

Her kan du læse om Anne Thyme Nørregaard & Stein Erik Skotkjerra, som holder et oplæg med fokus på UX Design. Mød Anne og Stein til dette års Driving IT.

Stein Erik Skotkjerra

Inklusio

Webtilgængelighed = Kedelige websites eller bedre bundlinje?

For de fleste er webtilgængelighed synonym med kedelige websites og regler, man ikke forstår. I dette oplæg viser vi, hvordan webtilgængelighed kan være en driver for at få flere og gladere kunder samtidig med at du overholder lovgivning og får et fortrin i forhold til dine konkurrenter. Vi giver tips og tricks til, hvordan du kan indtænke tilgængelighed fra start, og hvordan du får mest muligt ud af din indsats.

Stein Erik Skotkjerra: Med teknologi som fællesnævner spænder hans karriere fra udvikling af it-værktøjer til blinde og svagsynede, iværksætter med eget konsulentfirma, til strategisk rådgiver for topledelsen i større virksomheder. Fælles for hans arbejde er interesse for og ekspertise inden for inkluderende digitalisering, social bæredygtighed og standardisering.

Anne Thyme Nørregaard

Inklusio

Webtilgængelighed = Kedelige websites eller bedre bundlinje?

Anne Thyme Nørregaard: Cand.it med en specialisering i usability og tilgængelighed og har arbejdet med tilgængelighed siden 2012. Hun har erfaring fra både konsulentverdenen og udvikling af automatiske tilgængelighedsværktøjer og har desuden arbejdet med tilgængelighedsstandarder som aktivt medlem af W3C.