Jacob Herbst: Keynote til dette års Driving IT

Her kan du læse om Jacob Herbst' oplæg samt få mere info om hans baggrund.

Jacob Herbst

Partner og Teknisk chef (CTO), Dubex

Cybersikkerhed 2021 – angreb og forsvar, hvor skal dit fokus være?

Samfundet bliver stadig mere digitalt og samtidig rapporterer medierne konstant om nye alvorlige cyberangreb. Som angrebene på Demant, ISS og Bauhaus viser kan alle blive ramt. Trusselsbilledet er i konstant udvikling med nye angrebsmetoderne bl.a. indenfor ransomware og mod virksomhedernes supply chain.

Med udgangspunkt i konkrete hændelser kigges på det aktuelle trusselsbillede, og hvad der typisk går galt når virksomheder bliver ramt. Derefter kigges på hvordan man bedst beskytter sig, hvordan angreb opdages, samt hvad man skal gøre, hvis man bliver ramt i forhold til bl.a. beredskab, incident response og forensics.

Bio:
Jacob Herbst er partner og teknisk chef (CTO) i Dubex A/S, der leverer rådgivning, managed security services og løsninger indenfor cyber- og informationssikkerhed til en lang række af Danmarks store og mellemstore virksomheder og organisationer. Som it-sikkerhedsspecialist følger Jacob Herbst udviklingen på sikkerhedsområdet tæt og rådgiver Dubex’ kunder bl.a. omkring risikostyring og sikkerhedsstrategier. Jacob Herbst er desuden medlem af det Nationale Cybersikkerhedsråd, regeringens Virksomhedsforum for Digital Sikkerhed, deltager i Bestyrelsesforeningens projekt til styrkelse af strategiske cyberkompetencer i danske bestyrelser samt er bestyrelsesmedlem i Dansk Automationsselskab (DAU), og her ansvarlig for Netværket for industriel it-sikkerhed. Desuden bliver Jacob Herbst brugt flittigt i medierne, bl.a. af DR, TV2, Computerworld og Version2. Jacob Herbst er uddannet civilingeniør fra DTU med speciale i datasikkerhed og har arbejdet med cyber- og informationssikkerhed siden 1995.